torsdag 26 december 2013

#throwbackthursday

Joululoma päättyy tänään ja vuosi 2013 alkaa pikkuhiljaa olla pulkassa, jos sellaista sanontaa nyt voi käyttää kun ikkunasta katsoo ulos ja vahingossa voisi luulla että pääsiäinen on lähestymässä.

Eli vuosi 2013 on omalta osaltani ollut hieno vuosi, kenties hienoin vuosi ikinä urheilun kannalta. Muitakin kivoja asioita on mahtunut tähän vuoteen mutta urheilullisesti tuntuu siltä että olen ottanut ison ja merkittävän harppauksen eteenpäin sekä fyysisesti että henkisesti, varsinkin tänä syksynä. Viime vuonna tähän aikaan pääsin vasta normaalin harjoittelun makuun polven kuntoutusjakson jälkeen. Vuosi 2012 oli omalta osaltani suoraan sanotusti niin perseestä, enkä halunnut muuta kuin sen päättyvän mahdollisimman nopeasti. Nyt tuntuu taas siltä että entistä enemmän odotan innolla mitä vuosi 2014 tuo tullessaan. Etumatkaa viime vuoteen verrattuna on varmaan yhtä paljon nyt kuin Mo Farah piirikunnallisissa.

Vuoden 2013 ehdoton kohokohta oli Tampereen 22-vuotiaiden EM kisat, aivan mahtava kokemus ja urani hienoin hetki tähän asti. Vaikka olin paremmassa kunnossa 2012 en koskaan päässyt hyvissä oloissa ottelemaan ja rikkinäisen talven jälkeen tuntui siltä että täydellisesti ajoitin kuntopiikkini juuri oikeaan hetkeen. Muistan lämmöllä Tampereen Ratinaa ja sen mahtava yleisö sekä kaikki urheilijat, ystävät ja valmentajat siellä.

Tässä vähän fiilistelyä videon muodossa, ja tämä on vasta alku:






Hyvää Uutta Vuotta 2014 kaikki! :)

//OY


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar