onsdag 4 september 2013

Ympyrä sulkeutui

Tai onhan vielä aina yhtä makeat SM-ottelut edessä, mutta "aidot" junnu-SM:ät kävin viime viikonloppuna kisaamassa viimeistä kertaa. Lasken nyt tässä vaan päiviä kunnes urani "lupaavana" muuttuu perinteisen Suomalaisen urheilukulttuurin tapaan "menetetyksi toivoksi".

Raahessa meni melkein vähän tunteelliseksi ennen pituuskisaa, kun kävelin kenttää kohti. Mieleen palasi monta asiaa vuodesta 2005, mitä en edes tiennyt muistavani. Oli hieno kokemus. Ensimmäinen kerta kun voitin Suomen mestaruuden ja tavalla millä se tuli - viimeisellä hypyllä. Se on edelleenkin kaikista mestaruuksista se, mikä ehkä tarkoittaa minulle eniten.

Tämän takia halusin nytkin pituudessa onnistua. Omasta mielestäni pituuskesä ei ole oikein tarjonnut sen, mitä alkukesällä odotin - kauden paras tulos on vaatimaton 711. Nyt sain toki 710 ja oli sarjana kauden paras, mutta kun tunnen että varastossa on vielä parikymmentä senttiä vähintään lahkeissa olin erittäin pettynyt suoritukseeni. Olosuhteet oli loistavat, ponnistukset eivät vaan antanut minkäänlaista potkua.

Tässä on muuten pientä vertailua. Minä ja Halmelan Arttu :D Täsmälleen sama paikka vielä. Nytkin oltiin molemmat pituudessa mukana.

Järkyttävä letti oikealla.. Olisin pitänyt kuunnella äitiä ja mennä parturiin.
Seuraavan päivän seiväskisasta ei jäänyt (vaikka yksi harjoitushyppy oli hyvä) paljoa kerrottavaa. Sain kuitenkin päättää viikonlopun hyvällä tavalla: SM hopeaa 400m aidoissa ajalla 53,98. Aikaan olen erittäin tyytyväinen - ei mennyt ihan nappiin teknisesti, mutta erittäin hyvä ja ehjä juoksu. Suhteessa sileän ennätys 50,90 on vähän heikompi, mutta sen muuttamiseen on vielä yksi mahdollisuus nyt lauantaina. Toivottavasti kelit suosii ja jalat ovat toimintakunnossa

Kisoista myös toinen positiivinen asia: oli mennyt kaksi viikkoa edellisestä ottelustani ja siihen nähden jalat toimi aika hyvin. Nyt on jo fokus siirtynyt Karjaalle ja siellä päätän sitten vihdoin ja viimein junioriaikani. Toivottavasti saisin viimeisen junnumestaruuden sieltä ja samalla yhteensä urani 23. henkilökohtainan SM-mitali.

Ei ollut muuta tällä kertaa.

/OY

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar